Vanessa

Directora de Ebae

Directora del centre i professora de pre-dansa, jazz, ball modern i ioga aeri.

Als 5 anys d’edat, vaig descobrir que existien escoles de ball, per una notícia que vaig veure a la televisió. Va ser un amor a primera vista, des d’aquest moment vaig saber el que volia fer. Però per circumstàncies familiars no vaig poder estudiar dansa fins als 14 anys.

Vaig començar estudiant Jazz i poc a poc vaig anar provant més disciplines, clàssic, espanyol, funky, claqué, flamenc, teatre. La veritat que tot m’agradava, tot i que sento debilitat pel jazz, de manera que és la disciplina que més he estudiat.

Tots els meus anys d’estudis de dansa dels he fet a l’escola de dansa Eva Gris a Cornellà, tot i que puntualment he assistit a altres escoles a Barcelona a rebre classes amb altres professors de nivells avançats, així com cursets intensius, masterclass,etc.

Des dels 18 anys he treballat ballant, tant en escenaris, com donant classes, alhora que ho combinava amb la meva feina d’oficina. Als 22 anys vaig obrir la meva primera escola de dansa a Sant Joan Despí, la quin vaig decidir tancar un any més tard, perquè em van sorgir altres oportunitats laborals.

Sento veritable passió per la dansa i estimo el sacrifici que cal fer per arribar a ser un ballarí o ballarina, cosa que vull inculcar als alumnes, les coses no s’aconsegueixen sense esforç, i també es que qualsevol cosa que et proposis la pots aconseguir, només has de desitjar-ho i treballar amb paciència any rere any.

Ara els meus 39, ha arribat el moment de Ebae, en la quin puc aportar aquests 25 anys d’experiència als alumnes.