Alba i Gio

Professors de bachata

Alba, va començar a ballar Salsa i Bachata fa 7 anys en una escola petita d’un poble del Baix Llobregat. A poc a poc va anar formant-se en altres dues escoles fins que va començar a donar classes a 2014. Actualment imparteix classes en 4 escoles diferents: Action & Dancers de Gavà, Escola Vull Ballar / La teva Són de Viladecans, Escola de Txiki Bastida a Sant Quirze del Vallès i Ebae, a Vallirana.

Segueix formant-se en les dues disciplines i ha pertangut a diferents companyies de ball. La més recent ha estat la companyia de Txiki Bastida i Érica Ponce, però anteriorment també ha format part de grups de diferents nivells de Jose Cachique i Anna Navarro.

Com a projectes a destacar, ha viatjat a alguns congressos de Ball Llatí a formar-se i impartir tallers (entre d’altres el Gran Canària Salsa Congress de 2017 o el BCN Sensual Weekend 2018).

Alba té pensaments de seguir formant-se per seguir oferint el millor als seus alumnes, és una ment inquieta amb ganes d’aprendre encara molt més i amb ganes de donar el millor d’ella allà per on passi. El ball és un sentiment que vol compartir.

Giovanny, es va iniciar en el ball quan tenia 16 anys en diferents estils de ball, fa 10 anys va començar a formar-me en ritmes llatins. Salsa Cubana, Salsa L., Bachata sensual i Dominicana.

També segueix formant-me en contemporani i 1 any de ballet durant tot aquests anys ha tingut l’oportunitat de formar part de diferents grups tant en salsa cubana competint en roda de casino amb el grup “AQUÍ NA MA” i en bachata formant part de la companyia “Bachata Dream” durant 4 anys on ha pogut actuar en diferents esdeveniments a nivell nacional.

A nivell particular ha concursat en un concurs de Bachata a Bcn quedant en tercera posició. Porta 3 anys impartint classes i tallers en diferents escoles, discoteques i congressos. Acadèmia Toni i Lara, Manisero de la Salsa, 42ndstreetdancestudio, Step by Step. És ballarí i coreògraf, ha creat un grup Coreografico “Bachata Passió” el quin ha ballat en diferents discoteques de la zona i a competit a nivell escoles en un esdeveniment a Benidorm de caràcter internacional.

Li agrada ensenyar la bachata com el la sent per això utilitza un eslògan que li identidica “Bachata Hight Flow”.